top of page
Zoeken
  • Rob

Hoe is 'man-zijn'.?

Bijgewerkt op: 13 apr. 2022


Veel mannen zijn 'slachtoffer' van hun eigen 'Man-Zijn',

Dit klinkt misschien wat ingewikkeld, maar sinds mijn bestaan als eigenaar/masseur van de Slaunge (2006) ben ik daar stellig van overtuigd. Dagelijks krijg ik vanuit de hele wereld mannen in mijn parlor en op mijn massagetafel. Van 20 tot 80 jaar, dik, dun, wit, zwart, Moslim, Christen, etc.

Mijn grootste klantengroep is de getrouwde man. Vooral deze man worstelt met zijn man-zijn. Deze man 'moet' zoveel 'zijn'; Macho, lief, vader, kostverdiener, stoer, romantisch, minnaar, bepaalde kleding dragen en ga zo maar door. Maar voor wat eigenlijk?... Trouwens, u moet helemaal niets!...alleen uw leven zodanig invulling geven dat U er blij mee bent. Zonder anderen hiermee te kwetsen.

Maar laat juist deze man ook behoefte hebben in 'mannen' zaken.

En dan bedoel ik geen voetbal. Maar op sensueel gebied uzelf (her)ontdekken. Waar en hoe kan dit beter dan samen met een andere man! Ik heb het hier niet over een escort service. (ook prima). Uw man-zijn op een ontspannen manier samen met mij, een professionele masseur, in eigen tempo ontdekken.

Nu mijn punt;

Mijn vak en plezier is om de man van zijn 'man-zijn' te laten genieten. Man-zijn is in onze maatschappij al ingewikkeld genoeg.


98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page