top of page

MANNEN RELAX MASSAGES

Mijn onstpanningsmassages met sensuele touch.

Ik bied een ruim aanbod aan therapeutische diensten die ontworpen zijn om jou te doen ontspannen, je te verwennen en om jouw welzijn te verbeteren. Kies uit mijn selectie of personaliseer jouw behandeling. Ik werk graag met jou samen om een individueel arrangement te creëren dat het beste bij jouw behoeften aansluit. De slaunge is een premium massage parlor in Amsterdam en ik verwen je met plezier. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

ESALEN RELAX MASSAGE

60 min. voor €80,-

Kenmerkend bij mijn Esalen massage zijn de grote verbindende strijkingen aangevuld met veel andere technieken afkomstig uit de Zweedse massage, pulsing, diepere weefselmassage en andere massagevormen. Het grootste verschil met de Zweedse massage is dat de Esalen technieken vooral bestaan van uit het werken met het hele lichaam.
De strijkingen worden met de hele arm gedaan i.p.v. alleen de handen. Hierdoor ervaart de masse een veel groter contact en energie uitwisseling met de masseur. De ontspanning is intenser en zo ook het genot van groter lichamelijke contact met de masseur.
Het body to body contact kan ook ervaren worden. Hierbij gaat de masseur, dan ook naakt, in vloeiende beweging vanaf de voeten tot het hoofd op de masse liggen. Hierdoor vindt een groot energie uitwisseling plaats tussen beiden. Deze handeling heeft een helende werking op je welzijn.

esalen massage.jpeg

ESALEN MASSAGE MET TANTRA TECHNIEKEN

60/80 min. a  € 150,-/ € 190,-

Mijn Tantra mannen massage is vooral een ontspanningsmassage met Tantra technieken. Om uit te leggen wat Tantra inhoudt zal ik eerst kort vertellen wat Tantra eigenlijk is en waarvoor het oorspronkelijk bedoelt is.

Tantra wordt door religie's in India gebruikt om in contact met jezelf te komen voor de 'verlichting'. Hiervoor is ontspanning, overgave en meditatie nodig. Om dit proces te helpen wordt gebruik gemaakt van de 7 chakra's energiepunten op de meridiaan van het lichaam.

De eerste chakra, de stuit chakra, krijgt hier extra aandacht omdat dit energie punt ook je sensualiteit en je aardse seksualiteit vertegenwoordigd. Door aandacht te geven aan de sensuele energie kan er na oefening en concentratie orgasmen ontstaan zonder ejaculatie. Deze orgastische energie wordt gebruikt om in letterlijk hogere sferen.

TIJDENS DE KOLONISATIE..

vanuit het Westen werd deze vorm van sensuele extase gezien als 'ongepast', en werd verboden. Toch namen de westerlingen stiekem handelingen van Tantra over om hun seksleven nieuw leven in te blazen. Maar met dit verschil dat er seks aan werd gekoppeld en niet de oorspronkelijk sensuele extase.

Na deze korte informatie over Tantra wil ik u duidelijk maken dat ik de oorspronkelijke Tantra technieken gebruik voor het oorspronkelijke doel. Hier voeg ik dan mijn Esalen massage techniek aan toe om u te laten ontspannen en om aan elkaar te wennen. Mijn energie te voelen en om over te gaan tot pure verbinding als dat zo voelt. Ik gebruik daarbij uw sensuele energie. Deze laat ik d.m.v. massage technieken over uw hele lichaam ervaren. Ik kan daarin intiem en verbindend werken. Maar alleen als het intuitief van beide kanten goed voelt. 

tantra massage.jpeg

PROSTAAT MASSAGE

60/80 min. a  €150,-/ € 190,-

Mijn prostaat massage is een ontspanningsmassage van het hele lichaam met als doel een inwendig orgasme beleving (injaculatie) d.m.v. massage en stimulatie. De sensuele energie die daarbij vrijkomt te laten ervaren door het hele lichaam. In plaats van een locale ejaculatie kun je een totaal lichamelijk injaculatie ervaren dat vergelijkbaar is met een orgasme van de vrouw.
Het verschil met eenmalige ejaculatie is dat een prostaat orgasme meerdere malen achterelkaar te ervaren is. Zonder energie verlies.
Hiervoor is ontspanning, overgave en vertrouwen van groot belang. Zeker bij een eerste kennismaking met je prostaat zal geduld en oefening essentieel zijn.
Het meest belangrijke van een prostaat massage is het elimineren van stress, lees ontspanning. Gelukt of niet gelukt is niet aan de orde bij mij. Het heeft en geeft altijd effect. 
Mijn prostaat massage kan opwindend en seksueel stimulerend zijn. Het gevoel van ejaculeren wordt versterkt. Mijn doel is echter om u een orgasme te laten ervaren.
Laat u gaan en geniet van het moment zonder oordeel. Schreeuw, zucht, steun en maak fysiek contact met mij, hierdoor kan er een verbinding ontstaan tussen de twee energieen dat een orgasme zal stimuleren. Passief deze massage ondergaan kan leiden tot een teleurstelling.
Let op; ik kan geen garanties geven dat u en orgasme gaat beleven, dit hangt te veel van verschillende factoren af.

prostaat massage.jpeg

EXPLORE MASSAGE

100 min. voor €250,-

Ontdek samen je 'man-zijn'...
Op ontdekking naar fijne en wellicht sensuele plekjes d.m.v. ontspanninsmassage.
Altijd al nieuwsgierig naar hoe het is om door een man te worden aangeraakt en intiem te mogen zijn met elkaar?
De explore massage is een mix van technieken die gebruikt kunnen worden zoals; 
- Esalen, tantra, prostaat stimulatie.
Tijdens de massage ben ik ook naakt en mag ik ook worden aangeraakt...sterker nog...als u de behoefte heeft mij ook te willen masseren is dat mogelijk. Alles draait om u en uiteindelijk uw well-being

image00063.jpeg
Massages: Behandelingen
bottom of page